Αντικατάσταση οθόνης iPhone 5καθαρισμός ιών laptop
Τιμή Επισκευής από 15 €
Χρόνος Επισκευής Ανάλογα με το μέγεθος του πρoβλήματος

Καθαρισμός Ιών Laptop

Αν το laptop σας γίνει χαρακτηριστικά πιο αργό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εμφανίζονται νέα παράθυρα ή πλαίσια διαλόγου στην οθόνη από το πουθενά, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών και γενίκα το laptop σας παρουσιάζει περιεργη συμπεριφορά πιθανότατα το laptop σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό ή πρόγραμμα υποκλοπής.

Αν το laptop σας έχει μολυνθεί από ιό υπάρχει μεγάλο ρίσκο να χάσετε εμπιστευτικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Μην πανικοβάλλεστε, μπορούμε να κάνουμε Καθαρισμο ιών από το laptop σας χωρίς να χάσουμε κανένα από τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε και να εγκαταστήσουμε λογισμικό προστασίας και αφαίρεσης ιών από το Laptop για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.

Ο καθαρισμός ιών , trojan, ή προγραμμάτων υποκλοπής από laptop δεν είναι εύκολη δουλειά και είναι πολύ χρονοβόρα. Μπορεί να υπάρξει απώλεια δεδομένων αν δεν γίνει με τον κατάλληλο τρόπο η αφαίρεση ιών από Laptop.

Εμείς είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν αφαιρούν ιούς και προγράμματα υποκλοπής από laptop. Όταν είναι απαραίτητο, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας πριν αρχίσει η διαδικασία αφαίρεσης ιών από Laptop.

Πότε το laptop σας μπορεί να έχει προσληφθεί από ιό ;

  • Όταν έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών
  • Όταν έχει αλλάξει η αρχική σελίδα του browser
  • Όταν ξαφνικά λειτουργεί πιο αργά
  • Όταν κάνει επανεκκινηση από μόνο του
  • Όταν η οθόνη δείχνει μπλε χρώμα (blue screen of death)

Αν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, πιθανότατα το laptop σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό ή πρόγραμμα υποκλοπής.

Τι συμπεριλαμβάνεται στον καθαρισμό ιών από το laptop:

  • Αφαίρεση όλων των ιών και των προγραμμάτων υποκλοπής από το laptop σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αφαίρεσης ιών
  • Κάνουμε επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να προκλήθηκε από ιό.
  • Επαναφορά του laptop σας στην κατάσταση που ήταν πριν προσληφθεί από ιό.